Leírás

[r]menetrend szerinti repülőjárattal, átszállással

3-4*-os szállodákban, kétágyas fürdőszobás szobákban, 1 éjszaka komfortos sátrakban

félpanzió, 1 nap teljes ellátás

1. Újdonság a magyar piacon ez az út, legyen Ön az elsők között, akik végigjárják.

2. A természeti és az épített örökségi látnivalók egyesúlya páratlan élményeket kínál.

3. Három ország különböző kultúrája, mely harmonikusan illeszkedik a táj nyújtotta adottságokhoz.

 

Kis létszámú csoport, max. 20 fő!

Tengerparti üdüléssel

Több országot érintő program

UNESCO Világörökségi helyszínek

Leírás

1-2. nap: Budapest – Szingapúr

Elutazás Budapestről repülővel, menetrend szerinti járattal, átszállással Szingapúrba. Éjszaka a repülőgép fedélzetén. Másnap érkezés Szingapúrba, transzfer a szállodába, majd félnapos városnéző programra indulunk. Első állomásunk „Kis Indiában” lesz, ezt követően Szingapúr egyik jelképét, Merlion-t, az oroszlán fejű és haltestű szobrot tekintjük meg. Keresztülhajtunk a kínai negyeden, látni fogjuk a Marina Bay Sands szálloda-, kaszinó- és bevásárlóközpontot és a Botanikus kertet. Szállás Szingapúrban (1 éj).

Szállás: Village Hotel Bugis 4*

3. nap: Melaka

Reggel elhagyjuk Szingapúrt és Malajziába utazunk. Úti célunk az UNESCO világörökségei listáján szereplő Melaka. Séta a Jonker utcán, megnézzük a Santiago kaput, a Szent Pál, templomot, a Városházát és a gyarmati múlt számos emlékét. Természetesen a kínai városrész és a Chen Hoon Teng templom sem maradhat ki a megtekintendők közül. Este fakultatív programként a Melaka folyón egy hajótúrán vehetünk részt. Szállás Melaka-ban (1 éj).

Szállás: Hotel Sentral Melaka 3*

4. nap: Kuala Lumpur

Reggeli után utazás Kuala Lumpurba a kontrasztok városába. Érkezést követően félnapos városnézésen veszünk részt. Megcsodáljuk a gyarmati múlt és a régi város emlékeit, melyek mellett magasodik a modern Kuala Lumpur a világ legnagyobb ikertornyával a Petronas tornyokkal. Megállunk egy fotószünetre a Királyi palotánál, a Nemzeti emlékműnél és a Lake Gardennél, de a kínai városrész sem maradhat ki. Szállás Kuala Lumpur-ban (2 éj).

Szállás: Hotel Sentral Brickfields 3*

5. nap: Batu barlangok

Reggeli után a Batu barlangokat keressük fel. A mészkő barlangokba épült hindu templomhoz 272 lépcső vezet fel. A templom a népesség 10%-át kitevő hindi közösség legszentebb helye, mely Murugan hindu istenség óriási arany szobrának is helyet ad. A templom felkeresése után egy híres ónműves manufaktúrát látogatunk meg, ahol megismerkedünk a maláj ónművesség munkafázisaival és remekeivel.

6. nap: Cameron-felföld

Reggel folytatjuk utunkat a Cameron–felföld felé. Első állomásunk a Lata Iskandar vízesés lesz, majd egy kosárfonó műhelyt keresünk fel. Ezután a teaföldekre érkezünk, ahol egy teakóstoláson is részt veszünk. A környék egyik leghíresebb eperföldjénél is megállunk, de természetesen a helyi piac felkeresése sem maradhat ki a programból. Délután teaidőben megállunk egy Teaháznál, ahol megkóstolhatjuk a legjobb angol délutáni teát. Szállás a Cameron- felföldön (1 éj).

Szállás:Hotel De’LaFerns 3*

7. nap: Kuala Kangsar – Kuala Sepatang – Penang

A reggeli után leereszkedve a Cameron–felföldről első megállónk Kuala Kangsar-ban lesz. Először az Ubudiah mecsetet, majd a jelenlegi szultáni palotát és a régi uralkodói palotát nézzük meg. Következő megállónk a tengerpart melletti Kuala Sepatang mangrove erdeinél lesz. Megismerkedünk a mangrove erdők világával, a program részeként felkeresünk egy szénégető telepet is. Szállás Penang-ban (2 éj).

Szállás: Hotel Sentral Georgetown 3*

8. nap: Georgetown – Penang

Reggeli után Georgetown–ba, az angol gyarmatosítók által épített városba látogatunk el. Városnézés: Harmónia utca, Wat Chayamangkalaram thai templom, Khoo Kongsi klán háza. Túránkat a Chew Clan Jetty meglátogatásával zárjuk, ahol cölöpökre épült vízparti házak és pallós utcák világa fogad minket, így a helybeliek mindennapjaiba is bepillantást nyerhetünk.

9-10. nap: Penang – Phuket (Ao Nang Beach)

Transzfer a repülőtérre és utazás Phuket-re. A nap hátralévő részében pihenés. Szállás Ao Nang beach-en, Krabi-ban (2 éj). Másnap pihenés a tengerparton. Fakultatív programként hajókirándulás fürdési lehetőséggel. Ebéd a hajón, a program a naplemente megtekintésével zárul (jelentkezés és fizetés a helyszínen).

Szállás:Vogue Resort & Spa Ao Nang 4*

11. nap: Khao Sok Nemzeti Park

Reggeli után a Khao Sok Nemzeti Parkba utazunk, ahol földünk legősibb őserdeje található. Szabadon élnek itt elefántok, tapírok, makákók, tigrisek vaddisznók és szarvasok. Elefántháton utazunk a dzsungelben, majd a Sok folyón egy különleges kenu túrán is részt veszünk, valamint meglátogatjuk a cunami Emlékhelyet is. Nem marad ki a programból a Majomtemplom meglátogatása, ahol a templom parkjában élő majomcsapatokkal fényképezkedhetünk. Szállás a Khao Sok Nemzeti Parkban, Boutique Camp komfortos sátraiban.

Szállás: Khaosok Boutique Camps 3*

12. nap: Khao Sok – Bangkok

Reggeli után 3 órás túrán veszünk részt, a nemzeti park leglátványosabb részeit járjuk be. Ebédünket a nemzeti park éttermében fogyasztjuk el. Transzfer a repülőtérre és utazás Bangkokba. Szállás Bangkokban (1 éj).

Szállás: Aetas Lumpini 5*

13-14. nap: Bangkok – Budapest

Egész napos fakultatív programlehetőség Bangkokban. Magasvasúton a Chaopraya folyó partjára utazunk, ahonnan csónakokba szállva jutunk el a Fekvő Buddha templomához. Innen gyalogosan sétálunk a Smaragd Buddha templomáig, amely egyben a Királyi palotakomplexum része. Következő megállónk a Királyi Palotánál lesz, majd továbbsétálunk az elragadó Amulett piacra. Tuk tukra szállunk, és az Aranyhegyet keressük fel. Ezt követően „Sam Saeb” taxihajóval az egykori kalandos életű amerikai selyemkereskedő, Jim Thompson házát tekintjük meg. A nap végeztével transzfer a repülőtérre, hazautazás Budapestre. Érkezés a 14. napon.

 

UNESCO Világörökségi helyszínek
 • Szingapúr botanikus kert
 • Malaka
 • Georgetown

Programok

 • Melaka folyó hajótúra: 4 500 Ft
 • Bangkok kirándulás (ebéddel): 19 900 Ft

Az ár tartalmazza:

megadott szállástfélpanziós ellátást, a 11. napon teljes ellátástmegadott programokatbelépőjegyeket a meghirdetett látnivalókhozhelyszíni közlekedést autóbusszal és a szükséges transzfereketmagyar nyelvű idegenvezetést

Az ár NEM tartalmazza:

nemzetközi és belföldi repülőjegyet illetékkel kb. 270 000 Ftborravalót kb. 3-4 USD/fő/napútlemondási biztosítást1,5% EGYÉB KÖLTSÉGEKBBP biztosítástegyágyas felár 120 000 Ftfakultatív programok

Elérhető szobák:

 • kétágyas szoba
 • egyágyas szoba

Ár információk:

 • Repülõjegy irányár illetékkel (változhat): 270000 Ft
 • Részvételi díj: 425000 Ft
 • Egyágyas felár: 120000 Ft
 • Bangkok kirándulás (ebéddel): 19900 Ft
 • Melaka folyó hajótúra: 4500 Ft

Available departures

Unfortunately, no places are available on this tour at the moment