Leírás

[r] menetrend szerinti repülőjáratokkal, átszállással

3*, 4* és 5*-os szállodákban, kétágyas szobákban

svédasztalos reggeli, 3 ebéd és 2 vacsora a program szerint

1. Ázsia 2 jelentős nagyvárosát, Szingapúrt és Kuala Lumpurt is megismerhetjük

2. Különleges élményben lesz részünk a Szingapúri Állatkertben, ahol az orángutánokkal reggelizhetünk

3. Kuala Lumpurból fakultatív program keretében szentjánosbogár túrára indulhatunk

4. A program végén Balin pihenünk, ahol a szilvesztert is töltjük 

 

Kis létszámú csoport, max. 20 fő!

UNESCO Világörökségi helyszínek

Reggeli a Szingapúri Állatkertben

Tengerparti üdüléssel

Emirates légitársasággal történő utazás!

Leírás

1-2. nap: Budapest – Szingapur

Elutazás Budapestről repülővel, menetrend szerinti járattal, átszállással Szingapúrba. Éjszaka a repülőgépen. Másnapi érkezés Szingapúrba, Ázsia egyik legnagyobb pénzügyi és kereskedelmi központjába. Transzfer a szállodába, majd félnapos városnéző programra indulunk a gyémánt formájú fő szigeten: Padang, Esplanade Színház, Raffles tér, ezt követően pedig Szingapúr egyik jelképét, Merlion-t, az oroszlán fejű és haltestű szobrot tekintjük meg. Keresztülhajtunk a kínai negyeden, majd vásárolhatunk Szingapúr híres bevásárló utcáján (Orchard Road). Vacsora és szállás Szingapúrban (1 éj).

3. nap: Szingapur – Melaka

A mai napot egy különleges programmal kezdjük, ellátogatunk az állatkertbe, ahol a reggelinket az orángutánokkal együtt fogyaszthatjuk el. Szingapúr állatkertje az egyik leginkább állat- és látogatóbarát létesítmény a világon, hiszen a rácsok helyett láthatatlan árkokkal, növényekkel és üvegfalakkal kerítették el az állatokat, és sok helyen meghagyták a természetes növényzetet és őshonos fákat. Számos turisztikai díjat nyert, és rendszeresen a toplisták élén áll. A változatos állatbemutatók közül a legegyedibb az orángutánokkal közös reggeli, amin mi is részt veszünk. Ezután elhagyjuk Szingapúrt és Malajziába utazunk. Úti célunk az UNESCO világörökségi listáján szereplő Melaka. Ebéd, megnézzük a Famosa erőd romjait, a Holland teret, séta az óvárosban, majd hajókázás a Melaka folyón. Látogatás a Baba & Nyonya Múzeumba, ahol egy 4 generációs kínai-maláj család történetén keresztül megismerhetjük a 19. századi Melaka kulturális emlékeit, berendezési tárgyait és szebbnél szebb porcelánokat láthatunk. Megnézzük Malajzia legrégebbi kínai templomát, az 1645-ben épült Cheng Hoon Teng templomot, majd a Kampung Kling mecsetet. Végül megállunk a Bukit China (kínai hegy) temetőnél, amely a legnagyobb kínai temető az ország határain kívül. Vacsora és szállás Melakában (1 éj).

4. nap: Kuala Lumpur – Batu barlangok

Korai reggeli után utazás Kuala Lumpurba. Félnapos városnézés a maláj fővárosban: megcsodáljuk a gyarmati múlt és a régi város emlékeit, melyek fölé modern felhőkarcolók magasodnak. Megállunk egy fotószünetre a Lake Gardennél, a Nemzeti mecsetnél és Függetlenségi emlékműnél, elsétálunk a piacra, és a kínai városrész sem maradhat ki. Utolsó megállónk a világ legmagasabb ikertornyainál, a Petronas tornyoknál lesz. Ebéd, majd a Batu barlangokat keressük fel. A templom a népesség 10%-át kitevő hindi közösség legszentebb helye, mely Murugan hindu istenség óriási arany szobrának is helyet ad. A barlangok bejáratához 272 lépcső vezet. A program végeztével transzfer a szállodába. Este egy különleges fakultatív program során látogatást teszünk Kuala Selangorba, ahol tengeri ételekből álló vacsorán veszünk részt, majd ahogy leszállt az éj, csónakokba szállva  megcsodálhatjuk a szentjánosbogarak táncát. A milliónyi apró fénypont úgy ragyog a sötétben, mintha gyémántok borítanák az erdőt és az eget, igazán varázslatos látvány. Szállás Kuala Lumpurban (1 éj).

5. nap: Kuala Lumpur – Bali

Reggeli után kijelentkezés a szállodából, majd transzfer a repülőtérre, elutazás Denpasarba, Bali szigetére. Transzfer a szállodába. Szállás Balin, a tengerparton (6 éj).

6-10. nap: Bali

Reggeli a szállodában, szabadidő a tengerparton. A tartózkodás során egy alkalommal félnapos kirándulás a majomerdőbe és az UNESCO Világörökség részét képező Tanah Lot hindu templomhoz, egy alkalommal pedig egész napos vulkán túra ebéddel. A többi napon szabadidő és pihenés a tengerparton.

11-12. nap: Bali – Budapest

Késői kijelentkezés a szállodából. A nap végeztével transzfer a repülőtérre, hazautazás Budapestre, érkezés a 12. napon.

 

UNESCO világörökségi helyszínek
  • Szingapúr botanikus kert
  • Melaka

Programok

Fakultatív program:

Kuala Selangor szentjánosbogár túra vacsorával         29.500 Ft

Az ár tartalmazza:

elhelyezést 3*, 4* es 5*-os szállodákbansvédasztalos reggelit3 ebédet es 2 vacsorát a programok alatthelyi közlekedést autóbusszala megadott programokat belepőkkela magyar nyelvű idegenvezetést

Az ár NEM tartalmazza:

a nemzetközi és belföldi repülőjegyek illetékkelkb. 455.000 Ftútlemondási biztosítás 1,5%borravaló kb. 5 USD/fő/nap  EGYÉB KÖLTSÉGEKbetegség-, baleset-, poggyászbiztosításegyágyas felár179.000 Ftfakultatív programokszilveszteri vacsora (ár előkészületben) 

Elérhető szobák:

  • kétágyas szoba
  • egyágyas szoba

Ár információk:

  • Repülõjegy irányár illetékkel (változhat): 455000 Ft
  • Részvételi díj: 425000 Ft

Available departures

Unfortunately, no places are available on this tour at the moment